Tillfälliga erbjudanden så långt lagret räcker!

 

Det här är viner från vårt restaurangsortiment som vi antingen har små volymer kvar av eller viner där vi har bytt leverantör. Läs mer om vinerna på vår hemsida. Samtliga viner måste beställas genom Systembolagets privatimport och levereras till valfri systembutik i låda med 6 flaskor.

Gör så här:

1. Klicka på länken och registrera en förfrågan om privatimport.

2. Fyll i mallen med info om vinet och oss som leverantör.

3. Systembolaget återkommer till dig med information om vinet och ett pris från oss och väntar sedan att du accepterar pris och leveranstid.

4. Du får normalt leverans till din butik efter 2-3 veckor.

 

 

 

Don Tomas Shiraz 2013
Argentina, San Juan

Don Tomas Shiraz är ett publikt, lätt och fruktigt vin. Färgen är mörkröd med violetta inslag. Doft av mörka bär i lätt kryddiga toner. Fruktig smak med mjuka tanniner. Perfekt till grönsaks och pastarätter eller bara som ett vin på glas.

 

l Privatimport  55,00 st (-25%)

 

Endast 4 lådor kvar !

 

 

 

 

Callia Esperado 2014
Argentina, San Juan

Sen skörd av torkade druvor ger som resultat ett lätt, fruktigt och lite sötare rött vin som passar som aperitif eller till lättare måltider Med sin fruktiga smak och mjuka sötma blir Callia Esperado ett attraktivt vin för er som gillar lite sötare röda viner i ”passito” stil.

l Privatimport 60,00 st (-25%)

 

Callia Reservado Malbec 2009
Argentina, San Juan

Callia Reservado Malbec har en fruktig doft av mörka bär, hallon, körsbär och choklad i kombination med vaniljtoner från ekfaten. Smaken är välstrukturerad med mjuka tanniner.

 

SLUTSÅLD

 

 

Le Vin d’Uncle Charles 2014
Château de Flaugergues, Montpellier, Languedoc

Le Vin de l'Uncle Charles är vin för dig som gillar lätta, runda, solmogna röda viner. Det är ett vin med en ung fruktig doft och en mjuk och rund smak med inslag av plommon och svarta vinbär.

l Privatimport – 60,00 st (-20%)

 

Endast 17 lådor kvar !


 

 

 

 

 

OAK Lane Shiraz Cabernet Sauvignon 2012
Sydafrika, Stellenbosch

Generös smak av mogna plommon och mörka bär med inslag av körsbär. OAK Lane Red är ett välstrukturerat vin med balanserad syra och mogna tanniner.

 

l Privatimport 60,00 st (-20%)

 

 

 

 

Pouilly Fumé 2011
Frankrike, Pouilly Fume

Mogen, fruktig doft av vita vinbär, akacia, gräs och lime tillsammans med flinta och mineralitet. Elegant, fyllig smak med inslag av grapefrukt, persika och en fin avslutande syra.

 

SLUTSÅLD

 

 

 

Svenska Vinkompaniet 2019-02-20